آش كشك

نوشته شده توسط:آریا حیدری | ۰ دیدگاه

مواد لازم:

 

 

نخود  نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
برنج  100 گرم
كشك  چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ كرده 150 گرم
سیرداغ به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم سپس برنج را اضافه می كنیم بعد از اینكه برنج پخت،  گوشت چرخ كرده را( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد. در آخر كشك را اضافه می كنیم.برای تزئین روی آش میتوان از سیر داغ استفاده کرد.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...